DE VÂNZARE Casă, Nueva Helvetia, Colonia, Uruguay, Colonia Española

DE VÂNZARE - Cod. 29675

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 156 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Ananda este o casă de țară frumoasă, cu 156m2 de spațiu de locuit, 40m2 piscină, situat într-o uimitoare 6ha parcelă cu propria sa pădure de eucalipt în idilic Colonia, Uruguay situat.



echipament
În timpul construcției acestei case, la începutul anului 2000, mult accentul a fost pus pe o calitate și un design armonios și foarte spațioase.

 

Centrul vilei este un living mare cu un acoperiș deschis. Acesta este împărțit într-o zonă de canapea cu șemineu, o zonă de luat masa spațioasă și un bar, care face legătura între zona de living cu bucătărie. Din zona de living este accesat printr-un coridor la dormitoare.

 

Toate cele trei dormitoare au construit în dulapuri. Dormitorul matrimonial cu baie proprie oferă, de asemenea, o saună finlandeză, precum și o cadă cu hidromasaj.

 

Casa este inconjurata de o galerie cu diferite zone de locație. Un mic pod de lemn duce la piscina cu terasa. Decalaj unghiular, în spatele casei există o altă clădire, casa gratar. In plus fata de camera tipic urugaischen gratar comun, acesta include un garaj cu spațiu pentru 2 mașini și o baie separată cu probleme bugetare.

 

Parcela are o intrare reprezentativă și o intrare laterală, care se află la cele două extreme ale proprietății și, prin urmare, nu ar trebui să submineze zona reală grădină. Bine întreținută grădina fost amenajată foarte frumos și convenabil. Pe teren s-au plantat mai mult de 100 de specii de arbori și arbuști, ca un fruct organic și grădină de legume.

 

Clădirile sunt încălzite printr-un încălzitor de gaz în fiecare cameră sunt radiatoare. Alimentarea cu apă potabilă este auto-suficient.


locație
5km distanta de la plajele izolate din Rio Placa de la, 109km de la Montevideo, 70 km. La Colonia del Sacramento si de acolo o oră cu feribotul la Buenos Aires


alte
Vila se vinde în mod privat. Nu există taxe suplimentare de brokeraj. Cei interesați sunt informații suplimentare sub forma unei broșuri de informare cu planurile de podea și explicații suplimentare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB