DE VÂNZARE Clădire, Jaureguiberry, Canelones, Uruguay, Calle Berna

DE VÂNZARE - Cod. 38574

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 2210 m²
  • Camere: 18
  • Podea: 1

Această clădire este construită în 2010 și este ecologică, cu zidărie dublă și izolație intermediară, încălzire prin pardoseală și sistem solar pe acoperiș pentru încălzire proprie, are și două băi separate, spațioase, cu toaletă, chiuvetă, duș, Suportul pentru prosoape încălzit și o baie cu zuzügl. Cada, toate capacele din granit.

Mai multe informații pe site-ul oficial al Casa Picaflor!
Bucătăria este deschisă pentru sufragerie și cameră de zi, modernă și, de asemenea, foarte spațioasă și funcțională. Plita de gaz, masina de spalat, masina de spalat si acoperisul de granit si barul de mic dejun cu integrare. Internet și TV prin satelit sunt bineînțeles. În prelungire, cu acces direct la casă, există garajul, spațiul pentru un vehicul, are de asemenea un încălzitor de apă de 400 de litri și fitingurile de încălzire. Toate camerele sunt luminoase, luminoase și sunt echipate cu ferestre din aluminiu, unele cu geamuri duble. Toate camerele casei sunt acoperite cu plăci ceramice. Terasa este acoperită și dotată cu un grătar încorporat (Parrilla). Pe proprietate se află o cabină de duș în aer liber (apă caldă și rece), un sistem de irigare în grădină și un atelier, integrat cu un sistem modern de pompare a apei, care permite promovarea și independența propriei ape potabile și două rezervoare de apă de 2000 de litri. Casa are o calitate inalta de trai!

3 case semi-detasate (construite in 2009), bungalow cu stil, fiecare cu 2 dormitoare duble si 2 bai cu toaleta, chiuveta, duș, acoperis de granit, bucatarie complet utilata, cu acoperis de granit, TV prin satelit. Cele 3 case semi-detașate sunt situate pe aceeași proprietate ca și casa principală, dar sunt împrejmuite separat și sunt casa principală la o mică distanță. O casă semi-detașată are o suprafață de 140 m2, construită cu zidărie dublă, izolație intermediară și corpuri de aluminiu. Parțial cu geamuri duble. Acces direct la grădină, (cu sistem de irigare) Terasă cu grătar, Bungalourile sunt complet mobilate. În plus, sistemul are propria conexiune de apă (apă potabilă). Bungalourile pot fi locuite în mod special sau pot aduce o rentabilitate anuală bună ca o proprietate de închiriat populară.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB